ВЦА
Вхід на сайт
Календар
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
<
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Блог
Головна » 2017 » Серпень » 1 » Про стан виконавської дисципліни та організації виконання завдань у військово-цивільній адміністрації в І півріччі 2017 року
14:32
Про стан виконавської дисципліни та організації виконання завдань у військово-цивільній адміністрації в І півріччі 2017 року

У К Р А Ї Н А

ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ

МІСТА МАР'ЇНКА ТА СЕЛА ПОБЄДА

МАР′ЇНСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

КЕРІВНИКА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

 

 

25.07.2017 р. № 112

               м.Мар’їнка

 

Про стан виконавської дисципліни та організації виконання завдань у військово-цивільній адміністрації

 в І півріччі 2017 року

 

 Керуючись пунктом 8 частини 3 статті 6 Закону України «Про військово-цивільні адміністрації», на виконання вимог Президента України, Кабінету Міністрів України щодо зміцнення виконавської дисципліни, у військово-цивільній адміністрації м.Мар’їнка та с.Побєда проведено аналіз стану виконавської дисципліни та аналіз стану організації виконання завдань за підсумками роботи за І півріччя 2017 року.

Питання виконавської дисципліни та здійснення контролю за безумовним виконанням актів Глави держави, документів Уряду, розпоряджень та доручень голів обласної і районної державних адміністрацій постійно знаходяться на контролі у керівників військово-цивільній адміністрації.

Дане питання систематично розглядається на апаратних нарадах для підвищення персональної відповідальності у військово-цивільній адміністрації.

У І півріччі 2017 року до військово-цивільної адміністрації надійшло 596 документів, що на 195 більше ніж за аналогічний період 2016 року (401документ). З них листи обласної та районної державних адміністрацій, листи правоохоронних органів, листи від організацій та установ, які потребували відповідного реагування. Оброблено 698 вихідних документів.  

Зареєстровано 51 розпорядження голів обласної і районної державних адміністрацій, з них 39 – взято на контроль. Вищевказані розпорядження розглядаються керівником, про що свідчать резолюції, ці розпорядження зберігаються окремо від інших документів.

На контролі в військово-цивільній адміністрації  у І півріччі 2017 року знаходилось 177 документів. Контроль здійснювався за виконанням усіх зареєстрованих документів, в яких були встановлені завдання, а також виконання яких підлягало обов’язковому контролю.

Керівником військово-цивільної адміністрації в межах його компетенції було прийнято 127 розпоряджень з основної діяльності. Вони є обов’язковими для виконання на території міста всіма підприємствами, установами, організаціями та посадовими особами.

 

Щокварталу спеціалістом 1-ї категорії з питань діловодства та роботи з документами надавалась інформація про стан виконання розпоряджень голови райдержадміністрації, керівника районної військово-цивільної адміністрації.

Протягом звітного періоду керівником військово-цивільної адміністрації та першим заступником керівника проведено 19 апаратних нарад за участю співробітників адміністрації з метою оперативного розгляду і вирішення питань, що належали до їх компетенції.

Аналізуючи стан виконання документів можна сказати, робота щодо виконання контрольних документів спеціалістами військово-цивільної адміністрації організована належним чином та проводиться на належному рівні. Стан виконавської дисципліни за підсумками звітного періоду свідчить про те, що співробітниками здійснюються заходи, спрямовані на поліпшення управлінської діяльності, зміцнення виконавської дисципліни, акцентується увага на виконанні актів та доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, розпоряджень та доручень голів обласної і районної державних адміністрацій та керівника військово-цивільної адміністрації, інших документів органів державної влади.

Беручи до уваги вищевикладене, з метою безумовного виконання вимог Законодавства України щодо зміцнення виконавської дисципліни та недопущення можливих порушень у ході виконання контрольних документів, посилення персональної відповідальності керівників та спеціалістів за доручену ділянку роботи на апаратних нарадах рекомендовано:

1. Тримати на постійному контролі стан виконавської дисципліни у військово-цивільній адміністрації.

2. Розглядати питання про стан виконавської дисципліни на засіданнях апаратних нарад щоквартально.

3. Зобов’язати посадових осіб та спеціалістів військово-цивільної адміністрації:

1) не допускати порушень термінів виконання документів, невідкладно розглядати документи, які мають стислі терміни виконання;

2) продовжити вживати заходи по удосконаленню системи внутрішнього контролю за виконанням документів, спрямованих перш за все на попередження можливого невиконання, несвоєчасного або неповного виконання завдань;

 4. Спеціалісту 1-ї категорії з питань діловодства та роботи з документами (Владіміровій) про стан виконання завдань, визначених у розпорядженнях голови райдержадміністрації, інформувати відділ діловодства та контролю райдержадміністрації  щокварталу  до 20 числа, наступного за звітним.

5. Координацію роботи щодо виконання даного розпорядження  покласти на спеціаліста 1-ї категорії з питань діловодства та роботи з документами Владімірову І.М., контроль залишаю за собою.

 

Керівник

військово-цивільної адміністрації                                                       О.О.Тесля  

Переглядів: 230 | Додав: marinska-vca | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
uCoz