ВЦА
Вхід на сайт
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
<
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Блог
Головна » 2017 » Квітень » 18 » Про  затвердження  Порядку використання коштів місцевого  бюджету у вигляді фінансової  підтримку  комунальному підприємству
18:16
Про  затвердження  Порядку використання коштів місцевого  бюджету у вигляді фінансової  підтримку  комунальному підприємству

04.01.2017 року  № 02-1

                 м. Мар’їнка

 

Про  затвердження  Порядку

використання коштів місцевого  бюджету у вигляді фінансової  підтримку  комунальному підприємству

 

 

            Відповідно до Закону України «Про  військово- цивільні  адміністрації», Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Бюджетного Кодексу України, Указу Президента України від 05.03.2015 N 123/2015 "Про утворення військово-цивільних адміністрацій", Рішення РНБО України «Про призначення керівників військово-цивільних адміністрацій» від 26 травня 2015року № 286/2015 та Указу Президента України від 26 травня 2015 року № 286/2015 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України  від 26 травня 2015 року "Про призначення керівників військово-цивільних адміністрацій», з метою  визначення механізму  використання  коштів  місцевого  бюджету у вигляді  фінансової  підтримки  комунальному  підприємству  міста,  що утворене територіальною  громадою міста Мар’їнка для   забезпечення  мешканців  міста  житлово- комунальними  послугами:  водопостачання, водовідведення, теплопостачання,  утримання  житла та прибудинкової  території:

        

  1.Затвердити  Порядок використання коштів місцевого  бюджету у вигляді фінансової  підтримки  комунальному підприємству .

           2. Контроль  за  виконанням  Порядку  використання коштів місцевого  бюджету у  вигляді  фінансової  підтримки  комунальному  підприємству залишаю за собою.

 

 

Керівник 

військово-цивільної  адміністрації                                                      О.О.Тесля                                                                                 

 

 

                                                                                                           

                                                                        

 

 

                                                                                                       

ЗАТВЕРДЖЕНО:

розпорядження                                                                        

керівника  військово-

цивільної адміністрації

04.01.2017  02-1

 

ПОРЯДОК

використання коштів з місцевого бюджету у вигляді фінансової

підтримки  комунальному підприємству, що належать до спільної власності територіальної громади міста Мар`їнка

 

1. Цей Порядок визначає механізм використання коштів з місцевого бюджету у вигляді фінансової підтримки комунальному підприємству, що належать до спільної власності територіальної громади міста Мар`їнка .

 2. Фінансова підтримка комунальному підприємству надається на підставі Конституції України, Закону України „Про військово-цивільні адміністрації”, Бюджетного кодексу України, відповідним розпорядженням про місцевий бюджет.

3. Фінансова підтримка надається комунальному підприємству на безповоротній основі для забезпечення належної реалізації статутних завдань, посилення фінансово-бюджетної дисципліни, вжиття заходів для виробництва та надання якісних, безпечних, безперебійних послуг населенню з метою створення сприятливих умов для життєдіяльності міста і сприяння поліпшенню фінансово-господарської діяльності підприємства.

Фінансова підтримка може виділятися на покриття (відшкодування) поточних витрат комунального підприємства за рахунок коштів загального фонду міського бюджету, які виникають в процесі господарської діяльності, у разі якщо такі витрати не покриваються доходами підприємства:

- придбання матеріалів для проведення робіт з підготовки до роботи в осінньо-

  зимовий період та утримання житлового фонду;

- придбання матеріалів  для забезпечення надійності та безпечності експлуатації

 КНС, інженерних мереж (трубопроводів, кабелів електропостачання, тощо);

- вчасна виплата заробітної плати з нарахуванням працівникам;

- погашення заборгованості по податках;

- проведення технічної інвентаризації комунального майна;

- фінансування  видатків по оплаті  енергоносіїв;

- придбання малоцінних технічних засобів, інструментів, спецодягу, паливно-

 мастильних матеріалів тощо;

- подолання наслідків стихії, надзвичайних ситуацій та аварій;

- перевірка будинкових приладів обліку.

 

4. Головним  розпорядником  коштів є - військово-цивільна  адміністрація міста Мар`їнка та села Побєди  Мар'їнського району Донецької  області.

5. Одержувачем бюджетних коштів є - Мар`їнське комунальне підприємство «Промінь», яке створене  територіальною  громадою  Мар`їнської міської ради з метою  забезпечення  мешканців  міста  житлово-  комунальними послугами: водопостачання, водовідведення, теплопостачання, утримання житла та прибудинкової  території.

 

6. Надання фінансової підтримки комунальному підприємству здійснюється на поточні видатки підприємства за рахунок коштів загального фонду міського бюджету, поточні трансферти підприємству. При цьому підприємство отримує кошти на рахунок, відкритий в територіальному органі ДКСУ, та використовує їх згідно з планом  використання  бюджетних  коштів на підставі поданих первинних бухгалтерських документів, регістрів бухгалтерського обліку, фінансових звітів та інших документів .

7. Фінансування здійснюється виключно за умови затвердження бюджетних призначень  розпорядженням про міський бюджет на відповідний рік (розпорядженням про внесення змін до міського бюджету на відповідний рік) згідно з розписом міського бюджету.

8. Закупівля товарів, робіт і послуг комунальним підприємством здійснюється у визначеному законодавством порядку.

9. Складання та надання звітності  про  використання  бюджетних  коштів здійснюється за формами та порядком, установленими Державним казначейством України.

10. Одержані бюджетні кошти відображаються в бухгалтерському  обліку одержувача у відповідності до чинного законодавства.

11. Відповідальність  за  цільове  та ефективне  використання  бюджетних коштів, за достовірність звітності несуть відповідальні особи одержувача бюджетних коштів.

8. Відповідальність та контроль за цільовим використанням бюджетних коштів, виділених з місцевого бюджету  покладається  на  відповідальних  осіб головного  розпорядника бюджетних  коштів.

9. Використання коштів з іншою метою, яка не відповідає цьому Порядку, є нецільовим використанням бюджетних коштів, що тягне за собою відповідальність згідно з чинним законодавством України.

 

 

Керівник

військово-цивільної адміністрації                                                     О. О.Тесля                                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 223 | Додав: marinska-vca | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
uCoz