ВЦА
Вхід на сайт
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
<
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Вересень » 14 » Адресна допомога наборами канцтоварів від Національної платформи «Жінки за мир»
16:08
Адресна допомога наборами канцтоварів від Національної платформи «Жінки за мир»

На виконання ст.19 Закону України «Про охорону дитинства» щодо гарантованого права дітей на освіту, відповідно до ст. 53 Конституції України та Закону України «Про загальну середню освіту», з метою надання дітям з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, адресної допомоги в підготовці до навчального року; виявлення дітей шкільного віку, не охоплених навчанням на початок учбового періоду, усунення причин та умов даного явища; соціального захисту виявлених дітей, запобігання їх бездоглядності і безпритульності, у місті Мар’їнка, як і по всій країні протягом серпня – жовтня проходить Всеукраїнський профілактичний захід «Урок».
На початку вересня 2018 року спеціалістом по роботі з дітьми та молоддю військово-цивільної адміністрації м.Мар’їнка та с.Побєда із залученням практичного психолога Мар’їнської ЗШ №2 та фахівця із соціальної роботи Мар’їнського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді були обстежені сім’ї з дітьми, які опинились в складних життєвих обставинах, та сім’ї, в яких проживають діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.
Під час проведення заходу обстежено житлово-побутові умови проживання, проведено бесіди, щодо правил поводження біля водоймищ, правил дорожнього руху та пожежної безпеки у побуті. З батьками проведена роз’яснювально-попереджувальна робота щодо належного виконання ними батьківських обов’язків, вказано на конкретні недоліки та визначено терміни для їх усунення. За результатами перевірок складено відповідні акти.
Для нового навчального року дітям з цих сімей була надана адресна допомога наборами канцтоварів, які отримали від Національної платформи «Жінки за мир».
Військово-цивільна адміністрація висловлює слова щирої вдячності представникам «Національної платформи «Жінки за мир» за надану допомогу канцелярією. Бажаємо Вам усіляких благ, здоров’я, процвітання і якнайбільше тепла на життєвому шляху! Ми високо цінуємо Вашу допомогу та дякуємо за підтримку!

Переглядів: 217 | Додав: marinska-vca | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
uCoz