ВЦА
Вхід на сайт
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
<
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Вересень » 25 » Cвяткування 95-ї річниці заснування Мар’їнського району.
16:40
Cвяткування 95-ї річниці заснування Мар’їнського району.

 

20 вересня 2018 року, в м.Мар’їнка відбулося святкування 95-ї річниці заснування Мар’їнського району.

           З нагоди свята до райцентру завітали почесні гості з числа командування Операцією Об’єднаних Сил, делегації із сусідніх міст та районів Донецької області, в центрі міста зібралося чимало жителів району, дітей та молоді.          

Військово-цивільна адміністрація м.Мар’їнка та с.Побєда теж долучилася до святкування.

           Святкова програма розпочалась урочистою ходою.

           Головною вулицею міста крокували близько 700 учасників. Це делегації від місцевих рад, військовослужбовці, які стоять на захисту нашого краю, творчі колективи району, а також гордість та майбутнє нашого краю - юні талановиті спортсмени, національно-патріотичні клуби та учні загальноосвітніх шкіл. Святкова хода пройшла проспектом Дружби та завершилася на площі Сорокотяги.

           Зі святом жителів та гостей району привітав голова Мар’їнської райдержадміністрації, керівник районної військово-цивільної адміністрації Володимир Мороз, який зазначив, що Мар’їнський район пережив багато труднощів та негараздів, але сьогодні він починає оговтуватися від страшних подій війни, відновлюватися та розвиватися. Очільник району висловив щиру вдячність ветеранам державної служби та органів місцевого самоврядування за безцінний внесок у розбудову району, військовослужбовцям за несення нелегкої служби на території району та оборону рідних кордонів, та всім жителям району за мужність, вміння любити та цінувати рідну землю.

          Урочистості продовжилися святковою концертною програмою в районному Будинку культури, де виступили найкращі творчі колективи району.

          Завершилося свято яскравим виступом легендарного народного артиста України Іво Бобула, який запалив серця глядачів своїм величним голосом та чудовими піснями.

         Після завершення концертної програми в глядацькій залі, - на вуличній сцені міста – молодь очікував виступ рок-гурту «Еверсон».

          З днем народження, Мар’їнський район!

Переглядів: 223 | Додав: marinska-vca | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
uCoz