ВЦА
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
<
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Жовтень » 3 » Доброта і любов
12:31
Доброта і любов

         


 Доброта і любов — головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти — це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам'ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину, особливо про дітей, які залишилися без батьківського піклування. Діти — найдорожче багатство кожної людини. Заради їхнього щастя ми готові долати всі труднощі і перешкоди. У дітях — щасливе майбутнє наших сімей, всього українського роду.
Указом Президента України від 27.11.2008 року в Україні щорічно 30 вересня відзначається День усиновлення — національне свято усиновителів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів, яке щороку співпадає із днем християнського Свята Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії.
Враховуючи суспільну значущість усиновлення в забезпеченні права кожної дитини на виховання в сім’ї, з метою підтримки та розвитку національного усиновлення в м.Мар'їнка проведено ряд заходів:
- У Мар'їнській районній бібліотеці для дорослих відбулась книжково-ілюстративна виставка: «Усиновлення – символ милосердя і добра»;
- в школах міста пройшли виховні години «Відзначення Дня усиновлення в Україні»;
- серед учнів початкових класів відбулась виставка малюнків на тему: «Тато, мама, я – моя дружня сім’я»; 
- старшокласники виготовили плакати на тему: «Право дитини на виховання в сім’ї»;
- оформлені куточки з інформацією про усиновлення дітей в Україні; 
- спеціалістом по роботі з дітьми та молоддю було відвідано три сім'ї опікунів, в яких виховується троє дітей-сиріт, що залишились без батьківського піклування. Опікунам побажали розуміння, доброти, терпіння і здоров'я та надали продуктові набори, а діточкам подарували солодощі та канцелярію.
Військово-цивільна адміністрація висловлює слова щирої вдячності волонтеру - Благій Олександру за допомогу солодощами та канцелярією для дітей сиріт. Ваш внесок в благе діло дарує нашим дітям промінь тепла та посмішки. Бажаємо Вам всіляких благ, здоров’я, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому шляху!

Переглядів: 243 | Додав: marinska-vca | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
uCoz