ВЦА
Вхід на сайт
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
<
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Травень » 14 » Громадська організація «СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ» розпочала впровадження проекту «Реагуй оперативно»
14:11
Громадська організація «СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ» розпочала впровадження проекту «Реагуй оперативно»

Зважаючи на сьогоднішні умови карантину, людям необхідно мати змогу вирішувати проблеми не покидаючи своїх домівок, щоб не наражати себе та інших на небезпеку.

Саме тому, Громадська організація «СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ» розпочала впровадження проекту «Реагуй оперативно» за конкурсом грантів «Протидія та полегшення наслідків коронавірусу»,  який адмініструється ІСАР Єднання за фінансування Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Метою проекту є - об’єднати зусилля влади та громадськості м. Мар'Їнка у протидії коронавірусній інфекції, шляхом розвитку електронного контакт-центру (https://kc.marianka.bissoft.org), який допоможе громадянам вирішувати проблемні питання та стане онлайн-платформою для  взаємодопомоги та самоорганізації населення.

В рамках проекту планується:

  1. Удосконалити існуючий Електронний контакт-центр  зверненнями громадян, що надасть змогу мешканцям м. Мар’їнка не тільки вирішувати питання з комунальних послуг та благоустрою, але й швидко звертатися до управління соціального захисту населення та мати змогу взаємодіяти з іншими мешканцями свого міста, шляхом взаємодопомоги та взаємодії. Оновлений контакт-центр також  стане і мобільним додатком.
  2. Забезпечити соцпрацівників  двома вантажними трьохколісними електровелосипедами, респіраторами та гумовими рукавицями для того, щоб вони швидко та безпечно добиралися до своїх підопічних та доставляли їм необхідні речі та ліки.
  3. Забезпечення робітників комунальної служби респіраторами, оприскувачами та гумовими рукавицями, які захистять їх від шкідливого впливу дезінфікуючих засобів, якими вони користуються щодня.
  4. Забезпечити робітників комунального підприємства гучномовцями та плакатами, які будуть розміщені у під’їздах та на дошках оголошень, для інформування населення про необхідність залишатися вдома під час карантину, як можна вберегти себе та близьких від зараження.

Проект буде реалізовуватись протягом 3 місяців.

Переглядів: 142 | Додав: marinska-vca | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
uCoz