ВЦА
Вхід на сайт
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
<
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Квітень » 14 » Поїздка мар’їнських школярів до Павлограду
08:26
Поїздка мар’їнських школярів до Павлограду

               

        Щороку, як тільки починає таяти сніг, всі учні йдуть на весняні канікули після найтривалішої чверті в навчальному році. Цей недовгий весняний відпочинок дозволяє відкласти всі шкільні підручники і насолодитися часом, коли не треба робити уроки, а можна просто відпочивати.
Саме у період весняних канікул, 31 березня та 1 квітня 2017 року, на запрошення міського голови міста Павлоград Анатолія Олексійовича Вершини та за сприянням Павлоградської волонтерської організації «Сили Добра» було організовано поїздку мар’їнських школярів до Павлограду. 
У Павлограді дітей зустріли волонтери на чолі з Ляшенко Єлизаветою, а біля виконкому дітей привітав міський голова Вершина Анатолій, його заступник Шуліка Олена, керівники відділу освіти і відділу культури та директор міського культурно-дозвільницького центру «Мир» Микола Могильний в образі засновника Павлограда Матвія Хижняка. Дітей запросили до малого залу засідань, де Анатолій Олексійович розповів про своє місто та його історію, вручив подарунки з символікою Павлограда – календарики і солодощі та пообіцяв два веселих і насичених дня у Павлограді. 
Волонтери організації «Сили Добра» подарували школам Мар’їнки два прапори України з автографами та побажаннями. Також свої побажання залишили і представники громадського формування «Павлоградська сомооборона». Розписався на прапорах і міський голова Анатолій Вершина, на якому залишив побажання «…миру, добра та злагоди». А задумка була дуже проста – кожна організація, установа та творче об’єднання Павлограда, де побували діти, залишили на прапорах свої автографи. Діти повезли їх до своїх шкіл у Мар’їнку і для них це залишилось нагадуванням про візит у місто Павлоград. 
Протягом двох днів учні відвідали Павлоградську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 9, Палац творчості дітей та юнацтва, Центр позашкільної роботи де на них чекали майстер-класи, сюрпризи, подарунки та спілкування з ровесниками, також стали учасниками зустрічі в торгівельному центрі «Гулівер» з активною павлоградською молоддю. 
Військово-цивільна адміністрація висловлює слова щирої вдячності міському голові Вершині А.О., його заступник Шуліці О.О., керівникам відділу освіти та відділу культури, колективу волонтерської організації «Сили Добра» та всім хто прийняв участь у організації цієї чудової подорожі, яка залишила приємні враження та позитивні емоції в серцях наших дітей, за щирість та увагу, за вміння обігріти теплом, яка спонукає приїхати до вас ще раз! Бажаємо Вам здоров’я, процвітання та успіхів у всіх започаткуваннях. Нехай у ваших домівках завжди буде мир та злагода!

 

Переглядів: 319 | Додав: marinska-vca | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
uCoz