ВЦА
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
<
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Жовтень » 3 » Привітання громадян міста Мар’їнка з Міжнародним днем людей похилого віку
12:28
Привітання громадян міста Мар’їнка з Міжнародним днем людей похилого віку

30 вересня о 10 годині у приміщенні Будинку культури відбулося святкове привітання  громадян міста Марїнка з Міжнародним днем людей похилого віку у теплій та родинній обстановці. Свято відбулося у формі «Круглого столу», де запрошених чекали солодощі та чай з кавою.

На святі були присутні голова Марїнської районної організації ветеранів війни та праці Мелюс В.І., голова Марїнської міської організації ветеранів війни та праці Санжаревський І.М., керівник апарату Мар’їнської районної державної адміністрації Кременчуцька Л.М., заступник начальника Марїнського управління соціального захисту населення Триль Н.В., спеціаліст зі звернень громадян військово-цивільної адміністрації міста Мар’їнка та села Побєда Шавкун І.Д.,  які привітали мешканців міста, що зібралися на свято, та виразили їм вдячність за все, що вони зробили заради нашого майбутнього, побажали довгих та щасливих років життя, здоров’я, миру  оптимізму та благополуччя.

         Робітники будинку культури та міської бібліотеки підготували для зібравшихся невеликий концерт.

 

2 жовтня за розпорядження керівника військово-цивільної адміністрації Теслі О.О. були відвідані вдома вдови ветеранів ВВВ та ветеран ВВВ (перелік), яких привітали з Міжнародним днем людей похилого віку та надали допомогу у вигляді харчових наборів голова Марїнської районної організації ветеранів війни та праці Мелюс В.І., голова Марїнської міської організації ветеранів війни та праці Санжаревський І.М., спеціаліст зі звернень громадян військово-цивільної адміністрації міста Мар’їнка та села Побєда Шавкун І.Д. та співробітники цивільно-військового співробітництва.

 

Переглядів: 240 | Додав: marinska-vca | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
uCoz