ВЦА
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
<
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Жовтень » 16 » Солдат на стражі спокою стоїть
19:14
Солдат на стражі спокою стоїть

 

 

Напередодні Дня захисника України та Дня Українського козацтва у Мар׳їнському районному Будинку культури відбулись урочистості «Солдат на стражі спокою стоїть».
На заході були присутні: голова райдержадміністрації, керівник районної військово-цивільної адміністрації Володимир Мороз, перший заступник керівника військово-цивільної адміністрації м.Мар’їнка та с.Побєда Юрій Малашко, представники Управління ЦВС Збройних Сил України (СІМІК) групи «Мар'їнка», військовослужбовці ЗСУ та мешканці і гості міста.
Водночас з Днем захисника України, днем святої Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва всіх присутніх привітали Мороз В.В. та Малашко Ю.А. Вони побажали всім передусім миру, злагоди, здоров'я, а військовим - обов'язково повернутися до рідних домівок живими і неушкодженими. Потім Почесними грамотами райдержадміністрації та військово-цивільної адміністрації м.Мар’їнка та с.Побєда було нагороджено кращих військовослужбовців за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті нашої держави та з нагоди Дня захисника України.
Також за участю очільника району, представників Мар׳їнських громадських організацій і Управління ЦВС ЗСУ (СІМІК) групи «Мар'їнка» та школярів відбулося покладання квітів до пам’ятників воїнам захисникам України різних часів.
Після урочистої частини всім присутнім була представлена концертна програма за участю учасників художньої самодіяльності міста Мар’їнка та Красногорівка, а також гостей з м.Дніпро - гурту «Вертеп».
В цей світлий святковий день ще раз бажаємо всім родинного щастя, сімейного затишку, козацького здоров׳я, невичерпної енергії і миру!

Переглядів: 280 | Додав: marinska-vca | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
uCoz