ВЦА
Вхід на сайт
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Архів записів
Друзі сайту
<
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Лютий » 21 » У Мар’їнці Донецької області відновив роботу Ощадбанк
13:11
У Мар’їнці Донецької області відновив роботу Ощадбанк

У Мар’їнці відновив роботу Ощадбанк. Його відділення – єдиний банківський заклад у прифронтовому місті, де мешкають понад 4 тисячі жителів. В урочистому відкритті взяли участь голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільноїадміністрації Павло Жебрівський, голова правління АТ «Ощадбанк» Андрій Пишний, голова Мар’їнської райдержадміністрації, керівник районної військово-цивільної адміністрації Володимир Мороз, начальник філії «Донецьке обласне управління АТ «Ощадбанк» Світлана Яківчик, та інші почеснігості.

Раніше місцеве відділення Ощадбанку припинило свою роботу у квітні 2015 року через постійні обстріли російських найманців. Згодом у серпні минулого року тут було відновлено роботу банкомату Ощадбанку. Повномасштабне ж відновлення роботи Державного ощадного банку в Мар’їнці є наступним кроком, який засвідчує, що у містечку, яке знаходиться всього за 35 км від окупованого Донецька, вирує мирне життя.

Поновлення роботи філійної мережі банку у прифронтових районах Донбасу покликане остаточно інтегрувати місцевих мешканців до мирного життя і сприяти соціально-економічному розвитку регіону.

Наразі штат відділення складається із шести співробітників. Заклад відповідає найсуворішим вимогам безпеки: обладнаний сертифікованими броньованими конструкціями, пожежною та охоронно-тривожною сигналізацією, а також відеоспостереженням.

У відновленому відділенні до послуг мар’їнців – банкомат та інформаційно-платіжний термінал. Клієнти банку можуть відкрити рахунки, замовити картки, поміняти валюту, покласти гроші на депозит тощо. Банківське відділення розташоване лише за два кілометри від контрольного пункту в’їзду-виїзду (КПВВ) «Мар’їнка», що також зручно для клієнтів з тимчасово непідконтрольних територій.

«Мар’їнка поступово оговтується від тих бойових дій, які відбувалися тут. Партнером обласної ВЦА безумовно є Ощадбанк, я пам’ятаю, як торік я приїхав сюди і мешканці просити відкрили банкомат щоб було можна отримувати гроші. Банкомат відкрили, але звісно, що цього виявилось замало, тому Ощадбанк сьогодні відкриває своє відділення, для того щоб населення могло здійснювати усі необхідні банківські операції. Також відділення  допоможе бізнесу, який безумовно має розвиватись у Мар’їнці. Переконаний, що це не остання наша спільна добра справа для громадян України по обидва боки так званої лінії розмежування. Разом ми – сила”, –  підкреслив очільник області.

«Ощадбанк – єдина українська банківська установа, яка продовжує дбати про мешканців територій, розташованих уздовж лінії розмежування на Сході України. Щоденна робота наших колег у прифронтових відділеннях, в тому числі пересувних на базі КРАЗів, а  також мобільних відділень у КПВВ – це наші принципи і наші життєві цінності в дії – Ощадбанк ніколи не залишав і не залишить напризволяще сотні тисяч українців, що мешкають поблизу лінії фронту. Сьогоднішнє відновлення Маріїнського відділення банку – тому ще одне підтвердження»», – зазначив  голова правління Ощадбанку Андрій Пишний.

 

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Переглядів: 271 | Додав: marinska-vca | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
uCoz