ВЦА
Вхід на сайт
Календар
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
<
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Серпень » 8 » Відкриття дитячого майданчика
10:38
Відкриття дитячого майданчика

Радість. Посмішки. Щасливі обличчя. Для дітей, які проживають у селі Побєда Мар'їнського району, 04 серпня 2017 року відбулося справжнє свято – відкриття дитячого ігрового майданчика. Відкрив захід керівник військово-цивільної адміністрації Олександр Олександрович Тесля урочистим підняттям прапору. У своїй промові він зазначив: «Ігровий майданчик – це радість для малечі, можливість активно розвиватися, гратися і спілкуватися з однолітками і звісно, допомога для батьків. Хочу висловити слова подяки за подароване казкове містечко активістам та мешканцям села Побєда, які завжди долучаються до всіх добрих справ, адже тільки гуртом, спільними зусиллями ми зможемо покращити рівень нашого життя». 
Після урочистого моменту перерізання стрічки дітлахи одразу ж побігли випробовувати гойдалки, гірки, каруселі та інші розваги. Вони були надзвичайно раді, що нарешті з’явилося місце, де б вони могли погратися у вільний від навчання час. До того ж, кожен з них отримав солодкі подарунки від військово-цивільної адміністрації, дитячу літературу та канцелярію від офіцерів групи ЦВС «Курахове» та сумку Самаряніна від Церкви «Преображення». Також з нагоди відкриття дитячого майданчика відбувся конкурс на кращий малюнок на асфальті. Переможці були нагороджені морозивом.
Чудову, святкову атмосферу створювала концертна програма за участю представників церкви «Преображення» міста Мар'їнка.
Закінчилося урочисте відкриття дитячого ігрового майданчика, дорослі повернулися до справ, а на самому майданчику продовжувалося свято: лунав дитячий сміх, продовжувались ігри та розваги. І кожному, хто долучився до створення цього неймовірного заходу було зрозуміло: радість в очах дітей - насправді те, заради чого варто жити й працювати.
Майданчик для села Побєда – це не тільки радість для дітей, а й для батьків. Дитячий сміх тепер лунає тут до пізнього вечора. А дорослі мають можливість спостерігати за тим, як на свіжому повітрі бавляться та набираються сил їхні дітлахи.

Переглядів: 432 | Додав: marinska-vca | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
uCoz