ВЦА
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
<
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Липень » 31 » Відпочинок дітей у місті Южне Одеської області
08:39
Відпочинок дітей у місті Южне Одеської області

На запрошення виконавчого комітету Южненської міської ради, вже другий рік поспіль, 16 липня 2017 року 30 дітей з міста Мар'їнка відправилась на десятиденний відпочинок до міста Южне Одеської області.
17 липня місто Южне радісно й тепло прийняло наших дітей. Частина з них була там минулого року, тому діти їхали до сонячного містечка з великим задоволенням за новими враженнями та емоціями. 
У НВК ім. В.Чорновола, де розташувалися діти, зустріли дітей міський голова - Володимир Новацький та Лариса Шегіда, які привітали дітей з приїздом та пообіцяли, що добра традиція оздоровлення дітей Мар'їнки буде продовжуватися і, що на дітей чекають екскурсії до музеїв, квести, майстер-класи, мандрівка на природу, туристичні та спортивні змагання, ігри та дельфінарій. 
Так, у перший день перебування у Южному, діти побували на урочистостях, присвячених "Великій Українській ході", адже 18 травня 2017 року Катерина Валевська була і у нашому містечку також. Діти із задоволенням знайшли флаг привезений з Мар'їнки та сфотографувалися з ним.
На другий день для дітей була організована екскурсія до Музею цікавої науки у місті Одеса та екскурсія містом, а також смачний обід у McDonalds. Яскравим і повчальним цей день допомогли зробити дітям директор БФ «Карітас Одеса УГКЦ» о. Василь Колодчин та голова Южненської партійної організації «Батьківщина» Вадим Назаренко. Мрії дітей стають дійсністю, коли поруч є турботливі дорослі. 
Третій день для дітей був днем Чорного моря тому що діти засмагали і купалися, насолоджуючись теплою водичкою та лагідним сонечком, а також мали цікаву зустріч із волонтером БФ "Маніфес Миру" Ханчич Катериною, яка разом із ними досліджувала природні багатства Чорного моря, підіймала екологічні питання, заохочуючи до відповідального ставлення до тих дарів, які має людство. Також цей день мав і мистецьке забарвлення: усі охочі разом із Валентиною Кравченко, практичним психологом НВК ім. В.Чорновола, виготовляли "Божі Очка", які подарують рідним. А ввечері була довгоочікувана ВАТРА з маршмеллоу та побажаннями на наступні дні. 
На четвертий день дружна команда Южненського міського центру "Спорт для всіх" підготувала для наших дітлахів захоплюючі змагання на морі, з подарунками та медалями. У цей день також відбулась пізнавальна екскурсія до музею історії порту "Южного". А у ввечері знов ватра, якій Отець Петро Маковецький надав особливого колориту: українська пісня під гітару та творчі завдання.
На п'ятий день відбувся тренінг з о. Петром, на якому діти міркували над питаннями: хто вони є? Які найбільші їхні досягнення? Щоб вони зробили із 100 000$ та хто є найважливіші люди в їхньому житті. 
На шостий день були танці: вранці "Зозулька", а ввечері "Королівський банс", а також довгоочікуваний квест від волонтерів.
На сьомий день, завдяки турботі добродіїв здійснилося ще одне бажання, з яким діти звернулися до міського голови під час зустрічі 17 липня, - побувати в піцерії. Так в цей день діти подивилися цікавий мультфільм у кінотеатрі "Плаза", а потім завітали в "Час Піца", де на них чекала смачна і запашна піца та святкові торти.
На восьмий день діти побували у дельфінарію у місті Коблево, а ввечері взяли участь у змаганнях зі спортивного орієнтування. Заслужений Майстер Спорту України за 1 місце на Чемпіонаті Світу із спортивного орієнтування - Віталій Кириченко та Артем Луць організували для дітей веселі перегони Южним. 
На дев'ятий день - гребна база! Очікування дітей підтвердилися на всі 100%. Наші діти вчилися працювати командою - і це їм вдалося. А потім культурна програма в галереї: пані Валентина Василець та пані Ірина Матушевська провели чудовий майстер-клас: пташка Щастя. Творчість надихнула дітей, подарувала багато позитивних емоцій. 
26 липня - завершальний етап оздоровчого табору "Мар'їнка-Южне". В цей день діти взяли участь у туристичних змаганнях на природі біля Куяльницького лиману, які організували євангелісти християни-баптисти - підйом фортечною стіною, спортивні та інтелектуальні випробування, все це було пройдено і досягнуто мети! А на завершення смачний обід та кавуни.
Ввечері прощальна ватра: конкурс "Найкраща танцювальна пара ("Королівський банс"), ігри, лотерея, Іскра та "Молитва за Україну". 
Військово-цивільна адміністрація висловлює слова щирої вдячності міському голові міста Южне – Володимиру Новацькому, керуючій справами виконавчого комітету Южненської міської ради Ларисі Шегіді та трудовому колективу виконавчого комітету Южненської міської ради, відділу освіти управління освіти, культури, спорту та молодіжної політики Южненської міської ради, відділу сім'ї та молоді, директору НВК ім. В.Чорновола пану Тарасу Прокопечко, заступнику директора пані Олесі Чайківській та трудовому колективу НВК ім. В.Чорновола, директору БФ «Карітас Одеса УГКЦ» о. Василю Колодчину та голові Южненської партійної організації «Батьківщина» Вадиму Назаренко, команді Южненського міського центру "Спорт для всіх", Віталію Кириченко та Артему Луць, о.Петру Маковецькому, Ганні Василівні – екскурсоводу музею історії порту "Южного", пані Валентині Василець, пані Ірині Матушевській, а також особлива подяка юним волонтерам: Олександрі Стасюк, Миколі Доліпському та Анастасії Бедєєвій за співпрацю, гостинність, теплий прийом та незабутній відпочинок для дітей з міста Мар'їнка за кожний день, який був особливим та незабутнім, за подаровану радість та посмішки на дитячих обличчях, за увагу та підтримку. Ми цінуємо Ваші старання та щирість. Від усього серця бажаємо вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін вам за Вашу натхненну і самовіддану працю. Нехай Господь віддячить Вам за добрі діла сторицею. Бажаємо вам світлої Господньої радості, миру, здоров'я і благополуччя.

 

Переглядів: 398 | Додав: marinska-vca | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
uCoz