ВЦА
Вхід на сайт
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
<
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Червень » 20 » Відпочинок дітей у Верховині
15:27
Відпочинок дітей у Верховині

У червні 2016 року між Верховинською райдержадміністрацією Івано-Франківської області та військово-цивільною адміністрацією міста Мар'їнка та села Побєда була підписана угода про співпрацю. Завдяки співпраці між нашими містами, на запрошення райдержадміністрації та районної ради, за сприянням директора Верховинського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Соломійчук Ольги та голови громадської організації «Народна самооборона» Юряк Івана - 15 червня 2017 року 25 дітей з міста Мар'їнка поїхали на відпочинок до Верховини. 
Верховина – адміністративний центр Верховинського району та Верховинської районної ради. Розташоване на висоті 620м над рівнем моря, на березі річки Чорний Черемош. Верховина – один з найвисокогірніших населених пунктів України, є центром гуцульської культури.
У Верховині з теплом та любов'ю наших дітей зустріли перший заступник голови Верховинської райдержадміністрації Скуматчук Ярослав Юрійович, заступник голови Верховинської районної ради Маківничук Іван Михайлович, директор Верховинського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Соломійчук Ольга Василівна, представник громадської організації «Народна самооборона» Юряк Іван Васильович та представник громадської організації «Товариство бойових побратимів Гуцульщини» Потяк Іван Іванович, які привітали дітей з літніми канікулами, побажали їм гарного відпочину та незабутніх вражень. Священник о. Ігор Рибенчук благословив наших дітей молитвою і окропив святою водою. В знак вдячності за теплий прийом та гостинність діти подарували коровай, який був спечений в Мар'їнській пекарні. Верховина також подарувала на пам'ять сувеніри, які будуть передані до військово-цивільної адміністрації.
На Верховині на дітей чекає насичена культурно-розважальна програма: походи в гори, на полонину, екскурсії до музеїв, рафтинг та купання в річці Черемош, ознайомлення з культурою і звичаями Гуцульщини та багато іншого цікавого. 
Військово-цивільна адміністрація висловлює слова щирої вдячності Верховинській райдержадміністрації, Верховинській районній раді, Верховинському районному центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, а особливо директору – Ользі Василівні, яка прийняла дітей в приміщенні молодіжного центру «Dymca», де створені всі умови для перебування, ГО «Народна самооборона» та всім верховинцям за гостинність та душевне тепло, за подаровану радість та посмішки на дитячих обличчях, за увагу та підтримку. Від усього серця бажаємо вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін вам за Вашу натхненну і самовіддану працю. Нехай Господь віддячить Вам за добрі діла сторицею. Бажаємо вам світлої Господньої радості, миру, здоров'я і благополуччя.

Переглядів: 275 | Додав: marinska-vca | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
uCoz