ВЦА
Вхід на сайт
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
<
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Травень » 10 » З Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!
11:51
З Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

                9 травня 2017 року у місті Мар'їнка біля пам’ятника загиблим воїнам відбулася година пам’яті «Збережемо пам’ять про подвиг», присвячена 72 - річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Цей величний день зібрав багато мешканців та гостей міста, представників органів державної влади, установ та організацій, щоб віддати шану всім полеглим захисникам Батьківщини, подякувати присутнім ветеранам, яких, на жаль, з кожним роком залишається все менше і менше. На початку заходу настоятель Свято-Казанської парафії Української православної церкви м.Мар'їнка отець Сергій відслужив Панахиду за полеглими у Другій світовій війні. 
         З вітальним словом до ветеранів, мешканців та гостей міста звернулися керівник військово-цивільної адміністрації м.Мар’їнка та с.Побєда Олександр Тесля, голова Мар’їнської райдержадміністрації, керівник районної військово-цивільної адміністрації Володимир Мороз, заступник директора департаменту екології Донецької облдержадміністрації Олександр Неклеса та голова ради Мар’їнської районної організації ветеранів Василь Мелюс, які побажали міцного здоров’я, злагоди та мирного неба. Учасники заходу вшанували пам'ять загиблих воїнів хвилиною мовчання, поклали квіти до Вічного Вогню та пам’ятника загиблим воїнам – визволителям. 
Учні 1 класу Мар'їнської ЗШ№2, подарували ветеранам, мешканцям та гостям міста танок «Білі птиці» та на знак миру і свободи випустили в небо повітряні кульки з «птахами миру». 
           Година пам’яті продовжилася в парку міста концертною програмою «Загиблим та живим героям слави присвячується», під час якої учні виконали танок «Діти всієї Землі», також у виконанні кращих творчих колективів району та учнів лунали всім знайомі пісні військового часу та були представлені тематичні танцювальні номери. 
У парку була організована польова кухня, де всі бажаючі могли скуштувати солдатської каші.

Переглядів: 243 | Додав: marinska-vca | Теги: новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
uCoz