ВЦА
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
<
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Жовтень » 1 » Звіт про проведену роботу за 9 місяців 2018 року
10:05
Звіт про проведену роботу за 9 місяців 2018 року

Звіт про проведену роботу за 9 місяців 2018 року

Станом на  1 жовтня  2018 укладено  158 договорів з підприємствами, установами та фізичними особами-підприємцями, з них 21 договір через систему «ProZorro». А саме: договори на постачання газу та бензину,  поставку  продуктів харчування для ДНЗ №56 «Золотий ключик», договори про закупівлю господарчого інвентаря для ДНЗ №56 «Золотий ключик», договір на поставку обладнання (насос) для ремонту котельні у ДНЗ №56 «Золотий ключик»,  твердого палива (вугілля), договір послуг з інженерногопроектування (Розробка схеми санітарного очищення міста Мар"їнка).

З початку року військово-цивільна адміністрація співпрацює з Мар’їнським районим центром зайнятості, яким направляються на працевлаштування   (громадські роботи тимчасового характеру)  підсобні робітники для виконання роботи  по санітарному очищенню, озелененню міста та займаються благоустроєм міста. З січня по жовтень місяця укладено 99 договорів, в тому числі і цивільно-правові угоди.

На протязі серпня-вересня 2018 року укладено 34 договори про передачу будівельних матеріалів регіонального матеріального резерву мешканцям м. Мар’їнка  для ремонту пошкоджених житлових будинків внаслідок обстрілів території міста.

Ведеться робота в програмі Edata - Єдиний веб-портал використання публічних коштів (вносяться в базу всі укладені договори з додатковими угодами та специфікаціями).

ВЦА співпрацює з  Мар’їнським районним відділом філії Державної установи «Центр  пробації» в Донецькій області. Проводиться робота з засудженими Мар’їнським районим судом для відбування призначеного кримінального та адміністративного покарання в виді громадських робіт (розпорядження, графік роботи, табель виходів, довідки про кількість відпрацьованих годин, тощо). Протягом 9 місяців були направлені 3 особи для відбування покарання.

На протязі 9 місяців щочетверга проводяться засідання адміністративної комісії, де розглядаються справи про адміністративні правопорушення за несвоєчасну реєстрацію народження дитини. На правопорушників були  накладені адміністративні стягнення в виді штрафу у розмірі 51 грн. Також розглядаються питання щодо заборгованості населення за комунальні послуги, вивіз сміття, за постачання води, відмову укладати договори послуг. До Мар’їнського районного суду  були подані 5 заяв про видачу  судового наказу.

Ведеться супроводження у Господарчому суді Донецької області та у Донецькому апеляційному господарському суді справи за позовом АТ «ДТЕК Донецькі електромережі» про стягнення 566 120,11 грн. У липні надіслана Апеляційна скарга до Донецького апеляційного господарського суду через Господарський суд Донецької області .

Також у Господарчому суді Донецької області  знаходиться позов ТОВ «Літовсько-українська теплоенергетична компанія» про стягнення 93 068,57 грн. Справа призначена до розгляду 11жовтня 2018 р.

В провадженні Мар’їнського районого суду знаходяться 8 цивільних справ за позовами громадян до ВЦА про визнання права власності на спадкове майно, про визнання права власності на житловий будинок, про відшкодування матеріальної шкоди, завданої майну терористичним актом під час проведення антитерористичної операції, тощо. Протягом розгляду справ готуються юрисконсультом відгуки на позовні заяви та клопотання.

Також в Мар’їнському суді Донецької області знаходиться цивільна справа Калініченко Р.В. до ВЦА про визнання права власності на нерухоме майно за набувальною давністю. Справу призначено на 11.10.2018 р.

В Красноармійському районному суді (м.Покровськ) знаходиться  кримінальне провадження за обвинуваченням Куценко А.О. за ст.121ч.2 КК України, де визнано юрисконсульта ВЦА представником потерпілого. Справа розглянута 12 червня 2018 р.

         Щокварталу  видаються характеристики 14 особам до Мар’їнського районного відділу з питань пробації.

Станом на 1 жовтня  розглянуто та надані відповіді на 5 адвокатських запитів.

У серпні внесені зміни та викладене в новій редакції  Положення про військово-цивільну адміністрацію та зареєстроване у державного реєстратора юридичних осіб та фізичних осіб- підприємців.

Перевіряю на відповідність чинному законодавству проекти розпоряджень.

Здійснюю контроль за відображенням запланованих закупівель через авторизований електронний майданчик «Держзакупівлі Онлайн» на веб-порталі ProZorro.

Здійснюю підготовку проектів договорів .

Надаються консультації громадянам.

 

Спеціаліст 1 категорії юрисконсульт                                                                                                                        Н.М. Зволінська

Переглядів: 223 | Додав: marinska-vca | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
uCoz