ВЦА
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
<
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Липень » 27 » Звіт за проведену роботу на території м. Мар’їнка за І півріччя 2020 року
15:58
Звіт за проведену роботу на території м. Мар’їнка за І півріччя 2020 року

Військово-цивільною адміністрацією м. Мар’їнка та с. Побєда протягом першого півріччя 2020 року вживалися заходи щодо виконання затверджених  планів роботи, завдань, визначених актами Президента України та Уряду, державними, регіональними та районними програмами стосовно розвитку регіонів,реалізації повноважень згідно із Законом України «Про військово-цивільні адміністрації». Усі заплановані заходи, що були передбачені планом роботи військово-цивільної адміністрації, виконано.

Керуючись Конституцією України, Законами України «Про військово-цивільні адміністрації», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про запобігання корупції» та іншими нормативно правовими актами з питань організаційно-правової роботи органів державної влади, діяльність військово-цивільної адміністрації була спрямована у звітному періоді на реалізацію державної регіональної політики, місцевої програми соціально-економічного розвитку міста, здійснення інших наданих державою повноважень.

За рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій 2019 року, яка залишилась на рахунках бюджетів для здійснення витрат у 2020 році в місті Мар’їнка (650,9 тис. грн.), проведено реконструкцію вуличного освітлення на центральних вулицях міста (вул. Заводська, Каштанова та просп. Дружби) та в парковій зоні протяжністю 4602 м.

Також проводиться реалізація проекту «Капітальний ремонт частини будівлі житлового будинку №14а по вулиці Заводській у м.Мар’їнка, Донецької області» на суму 650,2 тис. грн.

Починаючи з червня 2020 року на території міста знову розпочаті відновлювальні роботи покрівель будинків приватного сектору, які постраждали під час проведення ООС, з залученням сил та засобів особового складу міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України. За червень 2020 року силами ДСНС України відновлено – 27 будинків по вул. Івана Франка та вул. Лесі Українки. В поточному році заплановано також відновити 70 покрівель будинків західної частини міста Мар’їнка, а саме: вул. Лісова, вул. Урожайна, вул. Поліграфічна, вул. Шахтарська, вул.Каштанова, вул. Набережна, вул. Зелена.

За перше півріччя укладено 50 договорів на видачу будівельних матеріалів з обласного матеріального резерву з власниками пошкоджених будинків східної частини міста, які виконують роботи з відновлення самостійно. Станом на 30 червня 2020 року за 18 договорами роботи виконані в повному обсязі.

Спеціалістом військово-цивільної адміністрації з питань будівництва проведено 150 обстежень пошкоджених будинків, згідно заяв власників.

На території міста проводяться роботи з благоустрою:

  • в квітні 2020 року були придбані і встановлені в центрі міста та в парковій зоні лавочки для відпочинку (36 штук) та півсфери, які не допускають паркування транспортних засобів в місцях, де автомобілі можуть становити небезпеку;
  • силами працівників з озеленення - висаджено багаторічні рослини у кількості 90 шт., у весняно-літній період постійно проводиться покіс карантинних трав (32200 м2), підтримуються в належному стані квітники в центрі міста, біляться бордюри, прибираються від сміття автобусні зупинки та дитячі майданчики;
  • підтримуються  в належному санітарному стані Меморіальний комплекс на честь загиблих воїнів та пам’ятники міста Мар’їнка;
  • було здійснено спільний проект з Групою ЦВС «Максимільянівка», щодо створення зеленого скверу в місті, а саме було висаджено 500 одиниць саджанців дерев: 250 од. ясеня та 250 од. клену;
  • здійснюється спил аварійних дерев, які несуть загрозу  життю та здоров’ю мешканців міста чи можуть пошкодити лінії електропередач, або будь-які частини будівель та споруд (за даний період спилено 9 дерев);
  •  відреставровано Алею Слави, закладену свого часу до 85-річного ювілею району у вересні 2008 року і значно пошкоджену ході бойових дій.
  • В березні місяці встановлено пам’ятник воїнам, які загинули при виконанні бойового завдання під час оборони міста.
  • Мар’їнським комунальним підприємством «Промінь» протягом І півріччя 2020 року:
  • усунено пошкодження водопровідних мереж (за даний період 52 аварії), замінено 300 метрів зношених водопровідних труб, встановлено 7 приборів обліку води по вулицях міста;
  •  ліквідовано 72 аварії (затори) на каналізаційних мережах, замінено 70 метрів зношених мереж водовідведення;
  • з метою захисту колодязів різного призначення та забезпечення безпечного перебування людей, тварин і автотранспорту в місцях проходження інженерних комунікацій встановлено 32 люки (вул.Заводська, Благодатна, С.Прокоф’єва, Каштанова, пр.Дружби).
  • згідно встановленого графіку здійснюється санітарне очищення міста, а саме зібрано та вивезено за даний період 2416 м³ твердих побутових відходів на сміттєзвалище м.Українськ.

    

  • виконано поточний ремонт покрівель багатоповерхових будинків по вул.Заводській №№8, 9;
  • проведено скління під’їздів  у 7 багатоповерхових будинках;
  • в 14 будинках відремонтовано електрощитові;
  • встановлено один електролічильник в буд. 20а по вул.Заводська ;
  • протягом даного терміну в зимовий період здійснювались снігоприбиральні роботи  - 40212 м², влітку здійснюється покіс трави – 20100 м².
  • з метою запобігання гострої респіраторної хвороби COVID-19 відповідно до постанови КМУ від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 спричиненої коронавірусом SARS-COV-2» проводяться заходи з дезінфекції міста та під’їздів багатоповерхових будинків (50000м2).
  • З метою зняття питання соціального невдоволення та убезпечення мешканців міста від травмування та зараження небезпечними хворобами за рахунок коштів місцевого бюджету (19,8 тис.грн.) у березні поточного року проведено відлов, стерилізацію та закріплення зовнішньої кліпси безпритульних собак нашого міста.

  • Військово-цивільною адміністрацією м.Мар’їнка та с.Побєда вжиті заходи для забезпечення мешканців міста питною водою, було отримано субвенцію з обласного бюджету (135 тис.грн) на  придбання та доставку питної води (150м3). Між ВЦА та комунальним підприємством укладено угоду та здійснюється доставка води по всім вулицям міста згідно графіку.
  •                                                                                                              Також в березні 2020 року укладено договір про надання благодійної пожертви від БО «Парафіяльний благодійний фонд «Карітас Маріуполь» у вигляді кювету з обладнанням для свердловини для безоплатного доступу до питної води населення міста Мар’їнка. На даний час реалізація даного проєкту триває.

 
Переглядів: 187 | Додав: marinska-vca | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
uCoz