ВЦА
Вхід на сайт
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
<
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Вересень » 11

В серпні 2017 року військово-цивільна адміністрація м.Мар’їнка та с.Побєда отримала від Дитячого фонду ООН «Unicef» в Україні благодійну допомогу у вигляді вантажного автомобіля марки EVERLAST АЦ-10 з автоцистерною для перевезення питної води та екскаватора-навантажувача JCB. Ця допомога є великим внеском у розвиток та процвітання нашого міста Мар’їнка.

Від імені мешканців міста висловлюємо щиру подяку колективу фонду ООН «Unicef» в Україні за сумлінну працю та самовідданість в роботі, бажаємо подальших успіхів та натхнення в благодійній справі, благополуччя і невичерпної енергії. Зичемо вам здор ... Читати далі »

Переглядів: 269 | Додав: marinska-vca | Дата: 11.09.2017 | Коментарі (0)

Напередодні першого вересня поточного року військово-цивільна адміністрація отримала адресну допомогу продуктами харчування та канцелярією до школи для двох сімей з нашого міста: Медведєвої Тетяни Олександрівни, яка сама виховує неповнолітнього сина Олександра та бабусі - Філіної Тетяни Василівни, яка самостійно займається вихованням онука Єгора. Це сім'ї, які опинилися у складних життєвих обставинах, зазнають матеріальних труднощів та потребують сторонньої підтримки і допомоги. 
Адресна допомога надійшла від представників Релігійної організації «Brzozdowce-Берездівці парафія і санктуарій Воздвиження Чесного Хреста» Львівської області, які вже ... Читати далі »

Переглядів: 296 | Додав: marinska-vca | Дата: 11.09.2017 | Коментарі (0)

Донецький заробітчанин: На ​​будівництві "Ростов-арени" з нами поводилися, як з худобою

Те, що українці - заробітчани в Росії зникають, стало відомо не сьогодні. Про те, що вони стають фактично заручниками, які можуть потрапити за грати, відомо і дипломатам, і правоохоронним структурам.

Укрінформ ще в минулому році з посиланням на експертів розповідав, що тисячі українців вже сидять в російських в'язницях. Рекрутські пункти росіян стоять по вокзалах, офіцери ФСБ вербують людей, на кордоні підкидають наркотики, а потім ставлять умову: або виїжджай «бити хохлів» на Донбас, або займайся ремонтними роботами.

... Читати далі »

Переглядів: 241 | Додав: marinska-vca | Дата: 11.09.2017 | Коментарі (0)

Архітектори терактів: деталі провалу спецоперації ФСБ проти України

Гібридна війна Росії проти України не обмежується анексією Криму і бойовими діями на Донбасі. Особливу «гибридность» цієї війни відчувають ті, хто безпосередньо брав участь в антитерористичної операції в окремих регіонах Донецької і Луганської області. Вони стають мішенями для подальших провокацій вже за межами зони АТО. Повернувшись до мирного життя колишні військовослужбовці та їхні близькі стають об'єктами для кіднепінгу з боку російських спецслужб або використовуються ними для проведення інформаційних операцій.

Міжнародне розвідувальне співтовариство InformNapalm отримало в своє розпорядження ексклюзивні матеріали ... Читати далі »

Переглядів: 260 | Додав: marinska-vca | Дата: 11.09.2017 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024
uCoz